Pensule cu forme speciale

Ghiduri video - Culori Acrilice , magazinul artistilor

Descoperă pensulele pentru pictură cu forme speciale ale producătorului Daler-Rowney.

Pensule cu capăt dublu – putere de acoperire și posibilitatea de a crea detalii cu o singură pensulă, pensule evantai – excelente pentru îmbinarea culorilor și crearea de efecte speciale, Haka – ideale pentru umezirea materialului de lucru și pentru absorbția excesului de apă sau culoare, Petit gris – disponibile în toate dimensiunile, oferă putere reală de umezire și acoperire.
Citește mai mult

Pensule pentru culori ulei

Ghiduri video - Culori Acrilice , magazinul artistilor

Daler-Rowney a creat 2 game de pensule pentru pictură în ulei: Simply și Georgian. Simply pune la dispoziție pensule de toate formele și dimensiunile la prețuri accesibile. Georgian este o gamă de calitate superioară, cu pensule subțiri și puternice, păr bine fixat și cu o capacitate mare de reținere a culorilor, oferind rezultate optime.
Citește mai mult

INTRO – Să înțelegem pensulele

Ghiduri video - Culori Acrilice , magazinul artistilor

Este simplu. Pensulele pentru pictură vin în numeroase forme și dimensiuni. Sunt compuse din trei parti – păr, inel și mâner. Părul poate fi natural, sintetic sau mixt, de la cel mai fin până la cel mai dur – părul de porc.
Citește mai mult

Împreună, pentru o lume mai bună!

impreuna pentru o lume mai buna - magazinul artistilor

Încă de la înființare, Magazinul Artiștilor susține și sponsorizează diverse tabere de creație organizate de UAP (Uniunea Artiștilor Plastici din România) precum și comunitățile studenților de la Facultățile de Artă din țară, fiind de asemenea în parteneriat cu Centrul Carpato-Danubian de Geoecologie (CCDG).
Citește mai mult

Lucrări de artă…surprinzătoare!

Lucrari de arta...surprinzatoare

Ca artiști, inspirația vine de multe ori pe neașteptate, inventăm noi tehnici și chiar ne reinventam pe noi înșine. Următoarele persoane sunt doar câteva dintre cele care ne-au dovedit că orice idee poate deveni realitate și că imaginația nu are limite.

Citește mai mult

Acuarelă, uleiuri sau culori acrilice?

acuarela, uleiuri sau culori acrilice

Alegerea tipului de culoare este foarte importantă în formarea ulterioară și în găsirea stilului propriu. În funcție de tipul de culoare, timpul pe care vrei sa-l aloci creației și stilul variază, iar fiecare are avantajele și dezavantajele sale. Culorile acrilice, uleiurile și acuarela sunt categoriile principale de culori folosite de artiști din întreaga lume.
Citește mai mult

MAGAZINUL ARTIȘTILOR

magazinul artistilor - despre noi2

Dezlănțuie creativitatea!

Magazinul Artiștilor a luat naștere în anul 2013 și este un magazin online cu materiale și accesorii pentru pictură, grafică și desen, modelaj, sketching, produse de organizare și arhivare, precum și numeroase alte seturi pentru copii și adulți.
Te invităm să descoperi tainele artei la cele mai bune prețuri alături de multe alte surprize! Citește mai mult