Subcategorii Culori Acrilice

Recomandarile noastre din Culori Acrilice

Oferta variata de culori acrilice de la branduri de renume:

- Culori acrilice 250ml, Combinatul Fondului Plastic - Romania;

- Culori acrilice Essentials 75, 120, 500 ml, Royal Langnickel - USA;

- Culori acrilice A'kryl 200ml, Culori acrilice metalizate 100ml, Renesans - Polonia;

- Seturi de pictura in culori acrilice, atat pentru incepatori, cat si pentru avansati, dar si pentru cei care sunt in cautarea unui cadou.

Care sunt caracteristicile pentru culori acrilice?

Daca sunteti in cautarea unui mediu versatil care sa va permita sa experimentati atat aspectul, cat si stilul, atunci culorile acrilice sunt mediul ideal. Pot fi folosite direct din tub sau diluate in apa, dar dupa uscare isi pierd aceasta proprietate, devenind insolubile. Viteza mare de uscare si faptul ca pot fi folosite pe aproape orice tip de suprafata fac din culorile acrilice una dintre cele mai populare si accesibile tehnici de pictura. In plus, nu emana niciun miros si nu contin vapori toxici.

Suprafete de lucru pentru culori acrilice:

Culorile acrilice se pot aplica pe suprafete conventionale - blocuri desen pentru pictura acrilica, cartoane panzate sau panze pe sasiu - dar si pe cele mai putin obisnuite precum lemn, stofa, plastic, ceramica, tencuiala, metal, sticla.

Alege pensulele potrivite pentru pictura cu culori acrilice!

Poti folosi pensule sintetice, dar si din fir de par natural (porc, ponei) sau, pentru mai multe efecte: pensule speciale sau pensule evantai.

Alte materiale necesare picturii in culori acrilice!

Descopera si gama completa de auxiliare pentru pictura in culori acrilice ce contine: diverse tipuri de mediu acrilic, ce iti ofera libertatea sa experimentezi modificand aspectul si consistenta culorilor, medium pentru lucrari mixed media sau pouring art, agent pentru intarzierea uscarii culorilor, grund pentru acrilice, vernis pentru acrilice, solutie curatare pensule.