Subcategorii Culori Ulei

Recomandarile noastre din Culori Ulei

Oferta variata de culori in ulei de la branduri de renume:

- Culori ulei extrafine - Combinatul Fondului Plastic - Romania

- Culori ulei cu continut ridicat de pigment BLUR 200ml, OILS for Art 60 ml , Renesans - Polonia.

- Seturi de pictura in ulei, pentru pictori incepatori sau avansati, dar si pentru cei care sunt in cautarea unui cadou.

Care sunt caracteristicile culorilor in ulei?

Pictura in ulei reprezinta forma de arta a marilor maestri, apreciata pentru durabilitatea, expresivitatea si pentru modul unic in care reflecta lumina.

Datorita proprietatii de uscare lenta - 2-5 zile la atingere si 6-12 luni in profunzime - culorile in ulei ofera un timp mai indelungat pentru lucru si amestecul culorilor. Aplicarea culorilor se realizeaza gradual, in staturi, oferind posibilitatea de a crea efecte de umbre si volum, dar si de a finisa lucrarea in timp.

Culorile de ulei nu sunt solubile in apa, este necesar sa folosesti solutii speciale pentru fluidizarea, curatarea sau intretinerea culorilor. Descopera gama completa de auxiliare pentru pictura in ulei ce contine: diluat, terebentina sau alte solutii pentru pictura in ulei: solutii pentru curatare , vernisuri pentru protejarea lucrarilor etc.

Suprafete de lucru pentru culori ulei:

Poti lucra pe diverse suprafete. Pentru incepatori recomandam blocuri de desen pentru pictura in ulei sau cartoane panzate. Pe masura ce avansezi, poti sa treci la panze pe sasiu. In plus, un sevalet  iti va permite sa te misti in jurul tabloului si sa mentii o buna postura a corpului in timp ce lucrezi.

Alege pensulele potrivite pentru pictura cu culori ulei!

Alege pensule pentru pictura in culori ulei, pensule din fir de păr natural sau pensule din fir de par sintetic sau, pentru mai multe efecte: pensule speciale sau pensule evantai.

Vei avea nevoie si de o paleta de pictura, iar pentru efecte diverse, completeaza-ti colectia de ustensile cu cutite pentru pictura, ideale pentru tehnica impasto.