Intrebari frecvente

Imediat ce comanda a fost transmisa cu succes catre noi, un operator o va prelua, va transmite informatiile catre depozit de unde curierul o va ridica pentru livrare. De regula acest proces se incheie cu livrara a doua zi si, doar in situatii speciale (comenzi dupa ora 15, sarbatori legale, zile nelucratoare sau perioade foarte aglomerate anuntate in prealabil) poate dura 48 de ore.
Costul livrarii prin curier rapid variaza in functie de greutatea comenzii.Taxa de livrare pentru comenzi cu greutatea sub 1 kg este de 19 lei pentru livrari in Bucuresti si in restul tarii. Pentru fiecare kilogram suplimentar se adauga 1 leu.Pentru coletele expediate prin Fan Courier, taxele de transport nu vor aparea pe factura emisa de magazinulartistilor.ro; ele se achita separat curierului si se emite chitanta distincta de cea cu valoarea produselor comandate la magazinulartistilor.ro.Comenzile cu valoare peste 300 lei beneficiaza de transport gratuit. Comanda minima pe site este de 50 de lei.Detaliile complete le gasiti la capitolul "Livrare si plata" din site.
Toate comenzile se livreaza prin curier rapid si vor ajunge garantat a doua zi daca ati facut comanda pana in ora 15. Pentru comenzile facute dupa ora 15 termenul de livrare este de maxim 48 de ore (cu exceptia sarbatorilor legale si zilelor de Duminica). Sambata, intervalul orar de livrare este 10-14.
Plata in numerar: Plata in numerar se face in lei, integral, la livrare catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Ordin de plata: Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de MagazinulArtistilor, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un reprezentant. Livrarea comenzii se face dupa confirmarea platii in contul de mai jos:
  S.C. AGORA ART GALLERY S.R.L.
  Sediul social: Str. Mihai Eminescu nr. 19-21, Corp constructie C2, camera 510, etaj 5, sector 1, Bucuresti.
  Registrul Comertului J40/16809/2008, C.U.I.: RO 24546965
  Cont lei: RO05INGB0000999901139892 deschis la ING BANK Sucursala Bucuresti
  Cont Trezorerie: RO92TREZ7015069XXX012609 deschis la Trezoreria Sectorului 1 Bucuresti

Card bancar: La momentul plasarii comenzii se selecteaza modalitatea de plata si se completeaza datele necesare pentru plata cu cardul prin Libra Pay.