Livrare si Plata

Procesarea comenzilor:

Timpul de procesare a comenzilor online, pana la livrarea lor catre curier, este de 24 – 48 de ore.

Comenzile primite in weekend sau in sarbatorile legale incep a fi procesate in prima zi lucratoare.

 

Comanda minima pe site este de 50 de lei.

Pretul transportului:

Comenzile se livreaza prin intermediul firmelor de curierat rapid Fan Courier si Sameday Courier.

Costul livrarii include costul procesarii si ambalarii si este de 19 lei pentru coletele cu greutatea sub 1kg. Pentru fiecare kilogram suplimentar se adauga 1 leu.

Livrarea se face GRATUIT pentru comenzile ce nu contin produse excesiv de grele sau voluminoase (lut sau pasta de modelaj, panze pentru pictura de dimensiuni mari) cu valoarea ce depaseste 300 de lei.
In cazul stornarii comenzilor sau returului in 30 de zile, pretul transportului nu se returneaza.

 

Livrarea comenzilor:

Timpul de livrare pentru coletele trimise prin curierat rapid este de 24 – 48 de ore. In perioade aglomerate (ex. Sarbatori Pascale, Sarbatori de iarna etc.) timpul de livrare poate sa creasca.

De asemenea, comenzile se pot ridica personal, din depozitul MagazinulArtistilor.ro situat in Cal. Plevnei nr. 137C, sector 6, Bucuresti, respectand termenul de procesare a comenzii, stipulate mai sus. Comenzile cu ridicare din depozit au un termen de rezervare de 3 zile lucratoare. Daca produsele nu au fost ridicate in acest termen, comanda este anulata.

 

PLATA:

– Ramburs (plata la livrare) – Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare. Valoarea coletului este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii. Dovada platii (chitanta) este documentul pe care il primiti de la curier.

– Card bancar – La momentul plasarii comenzii se selecteaza modalitatea de plata si se completeaza datele necesare pentru plata cu cardul.

– OP (ordin de plata) – Plata prin Ordin de plata se va face doar in baza facturii proforme emise de magazinulartistilor.ro. Factura proforma va fi emisa doar in urma confirmarii telefonice a comenzii, de catre unul dintre reprezentantii de vanzari.
Livrarea produselor se face dupa confirmarea platii in unul din conturile de mai jos:

S.C. AGORA ART GALLERY S.R.L.

Sediul social: Str. Mihai Eminescu nr. 19-21, Corp constructie C2, Camera 510, Etaj 5, Sector 1, Bucuresti

Registrul Comertului J40/16809/2008, C.U.I.: RO 24546965

Cont lei: RO05INGB0000999901139892 deschis la ING BANK Sucursala Bucuresti

Cont Trezorerie: RO92TREZ7015069XXX012609 deschis la Trezoreria Sectorului 1 Bucuresti