Retur produse

Retur produse

Returul produselor se face conform conditiilor legale daca acestea nu corespund cerintelor dumneavoastra, in urmatoarele situatii:

  • au fost deteriorate in timpul transportului
  • prezinta defecte de fabricatie
  • nu corespund specificatiilor afisate in site
  • au fost livrate alte produse decat cele comandate
  • nu corespund cerintelor de calitate ale clientului.

Nu se accepta pentru retur produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, semne de uzura, desigilate sau partial folosite. Nu se accepta pentru retur culorile ambalate in recipiente ce nu sunt sigilate. Produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, in ambalajul original.

Procedura de retur: Trimiteti un email la contact@magazinulartistilor.ro in care ne comunicati numarul comenzii pe care doriti sa o returnati si motivul returnarii. Dupa confirmarea noastra, trimiteti coletul bine impachetat prin curier rapid, suportand cheltuielile pentru transport. Dupa ce produsele returnate vor fi verificate vi se vor expedia alte produse sau vi se vor restitui banii. Plata nu se efectueaza ramburs, suma corespunzatoare produsului/produselor returnate se vireaza in contul pe care aveti datoria sa il furnizati pentru acest scop. Plata se va face doar dupa receptionarea si verificarea produselor returnate in depozitul nostru.

Returnarea contravalorii produselor se va face in timp de maxim 15 zile de la data receptionarii acestora. Nu se va despagubi contravaloarea produselor desigilate sau folosite. Cheltuielile cu expedierea si returul produselor vor fi suportate de catre client.

Adresa pentru retur este:

Agora Art Gallery

Calea Plevnei nr 137C, Sector 6, Bucuresti.